Controles tijdens de zwangerschap - ​​Parc-Sandur

Tijdens een zwangerschap is het van belang dat moeder en kind met regelmaat een aantal controles ondergaan. Zwanger in Emmen verzorgt dergelijke controles. Wij vinden het van belang dat er niet alleen tijd is voor het medische onderzoek, maar dat er ook tijd is voor het bespreken van jullie vragen, twijfels, onzekerheden, emoties en voor het opbouwen van een prettig en vertrouwd contact. Gedurende de zwangerschap zal je ongeveer 12 keer bij ons op het spreekuur komen. Wij kijken hoe het met jou en de baby gaat. Door middel van een uitwendig onderzoek beoordelen we de groei en ligging van het kind. Ook luisteren we naar de harttonen van de baby. Bij elke controle wordt je bloeddruk gemeten. De meeste zwangerschappen verlopen zonder problemen. Als zich toch complicaties voordoen verwijzen we je door naar een gynaecoloog in een ziekenhuis naar keuze. Je partner, kinderen of anderen die je mee wilt nemen naar de controles zijn van harte welkom.

Zwangerschapsechos ​​Parc-Sandur

Tijdens de zwangerschap heb je recht op een aantal echo´s. Zwanger in Emmen is een verloskundigenpraktijk die dergelijke echo's kan verzorgen. De meeste hiervan maken wij zelf op de praktijk omdat we daar een echo apparaat hebben staan en bevoegd zijn echo's uit te voeren.

Bevallen in ​​Parc-Sandur

Woon je in ​​Parc-Sandur en ga je over een tijdje bevallen? Dan zijn er een aantal dingen waarover jullie een beslissing zullen moeten nemen. Waarschijnlijk heb je inmiddels een verloskundigenpraktijk uitgezocht. Zo niet, dan is Verloskundigenpraktijk Zwanger in Emmen een uitstekende keuze! Wij bieden zorg in ​​Parc-Sandur en omgeving. Wanneer de bevalling dichterbij komt, is het ook belangrijk om te weten of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Daarnaast heb je natuurlijk na de bevalling recht op een aantal dagen kraamzorg. Lees meer informatie over onze diensten op onze website.

Waterbevalling in ​​Parc-Sandur - bevallen in het water (badbevalling)

Woon je in of rond ​​Parc-Sandur en ben je geïnteresseerd in een waterbevalling.. dan zit je goed! Verloskundigenpraktijk Zwanger in Emmen ondersteunt en begeleidt vrouwen die graag in water willen bevallen. Ook in ​​Parc-Sandur is het mogelijk! Een waterbevalling is een bijzondere gebeurtenis en wij hebben ruime ervaring met deze mooie manier van bevallen. We kunnen je meer vertellen over een waterbevalling en voel je vrij om contact met ons op te nemen bij vragen.

Thuis bevallen in ​​Parc-Sandur

Verloskundigenpraktijk Zwanger in Emmen werkt in en rond ​​Parc-Sandur en ondersteunt de mogelijkheid om thuis te bevallen. Thuis bevallen biedt rust en warmte binnen je eigen vertrouwde omgeving. Veiligheid voor moeder en kind staat wel altijd voorop. Wat komt er allemaal kijken bij een thuisbevalling en waar moet je rekening mee houden bij een thuisbevalling in ​​Parc-Sandur? Lees voor meer informatie de artikelen op onze website en schroom niet om te bellen met vragen.

Poliklinisch bevallen in ​​Parc-Sandur

Poliklinisch bevallen betekent op eigen initiatief, zonder medische indicatie, bevallen in het ziekenhuis. Dit kan het ziekenhuis van Emmen zijn, maar je bent ook vrij om een ander ziekenhuis te selecteren. Houd dan wel rekening met de afstand die je moet afleggen en de tijd die dit kost. Wanneer je in ​​Parc-Sandur woont en kiest voor een poliklinische bevalling, dan kan de verloskundige van Verloskundigenpraktijk Zwanger in Emmen je daar naar toe begeleiden. Wij doen dan alle controles tijdens de zwangerschap, de begeleiding van de bevalling in het ziekenhuis en de kraambedcontroles.

Kraamzorg in ​​Parc-Sandur

Wanneer je bevallen bent, heb je recht op een week hulp van een kraamverzorgster. Het is bij een thuisbevalling binnen ​​Parc-Sandur daarnaast wenselijk dat de kraamzorg ons assisteert tijdens de bevalling. De kraamverzorgster wordt tijdig gebeld en helpt jullie na de bevalling meteen op gang. Verloskundigenpraktijk Zwanger in Emmen kan je adviseren welke kraamzorgorganisatie in de omgeving van ​​Parc-Sandur voor jou geschikt is. Wij werken naar tevredenheid samen met Buurtzorg Kraam. Maar je bent natuurlijk ook vrij om een eigen kraamzorgorganisatie te kiezen.